top of page

Naša druga donacija; Prihvatilištu za decu i omladinu "Olivera Verica Đorđević" u Vranju, RS



Vrednost donacije: 700 USD

Datum: 1. septembar 2021

Ciljevi: Obezbeđivanje 15 kutija sredstava za ličnu negu i higijenu korisnicima Prihvatilišta za decu i omladinu "Olivera Verica Đorđević" u Vranju, Srbija.


Postoje i druge potrebe osim hrane, odeće i skloništa. Naš cilj je bio da korisnicima Prihvatilišta za decu i omladinu "Olivera Verica Đorđević" u Vranju, Srbija, obezbedimo sredstva za ličnu negu i higijenu.


Šta im je trebalo

Kada smo se obratili Prihvatilištu za decu i omladinu "Olivera Verica Đorđević" prvo što smo uradili je da se upoznamo sa tim koje su njihove potrebe. Zatim smo od njih obezbedili listu proizvoda, na kojoj su bili sledeći proizvodi za higijenu:


● Tečni sapun

● Sredstva za čišćenje podova

● Sanitarna dezinfekciona sredstva,

● Medicinski alkohol

● Maske

● Higijenske rukavice

● Toaletni papir

● Vlažne maramice

● Pelene za odrasle i decu (bilo koje marke)


Lista je takođe sadržala zahteve za prehrambene artikle, ali zbog nekih logističkih problema mogli smo da šaljemo samo higijenske proizvode, iz bezbednosnih razloga.


Ostvarili smo svoj cilj, ali...

Morali smo da se suočimo, u jednom delu, sa pravim izazovom. Zahtev je morao da bude ispunjen poštom, zbog nedostupnosti našeg vozila, tako da nismo mogli lično da uručimo pakete Prihvatilištu za decu i omladinu "Olivera Verica Đorđević".


Cena isporuke je iznosila 20 dolara za 15 paketa, ali sledeći put kada budemo potrebni ustanovi "Olivera Verica Đorđević", nadamo se da ćemo lično ispuniti njihove zahteve, kao i upoznati njihov neverovatan tim.


Hvala vam

Želimo da se zahvalimo volonterima Marku D., Tijani T. i Saveti D. koji su pomogli u organizaciji ove isporuke. Takođe, želimo da se zahvalimo našim donatorima Entoni M-B., Jessica M., Emanuele M., Danka D., Saskia M., Saveta T.D., Milo D.


Naše obećanje dato vama, našim donatorima: Da bismo pokazali našu posvećenost transparentnosti, objavljujemo sva dokumenta i slike ispod.

 

Potvrda o donaciji

- potpisuje Aleksandar Stanojković


Priznanice

Vrednost 1 računa 24.351,51 RSD (roba) Kliknite ovde da biste videli račun

Vrednost 2 računa 40.119,84 RSD (roba) Kliknite ovde da biste videli račun

Vrednost 3 Računa 2.250,00 RSD (slanje/isporuka) Kliknite ovde da biste videli račun

Vrednost 4 računa 4289,00 RSD (kutije) Kliknite ovde da biste videli račun


 


29 views0 comments
bottom of page