top of page

Naša prva donacija Domu za decu i omladinu „Jefimija“ u Kruševcu, Srbija



Vrednost donacije: 600 USD

Datum: 19. april 2021

Ciljevi: Obezbeđivanje proizvoda za ličnu negu i higijenu korisnicima Doma "Jefimija".


Dom Jefimija izazov:

Fiksno državno finansiranje, za kupovinu svega što je potrebno, ostavlja mali prostor za kupovinu kvalitetnih (i često skupih) higijenskih proizvoda za korisnike. Zbog toga se mladi stanovnici uglavnom moraju zadovoljiti higijenskim proizvodima lošijeg kvaliteta. Iako stvari nikada ne mogu nadoknaditi ljubav roditelja pružanje dodatne brige, ipak, može doneti neku vrstu udobnosti i osećaja zadovoljstva ovim mladima ljudima.


Znamo da Vlada Srbije daje sve od sebe da pomogne ustanovama za brigu o deci ali, programi pomoći vlade ne mogu da pokriju sve potrebe. Verujemo da svako dete zaslužuje dodatnu brigu i pažnju.


Naš cilj:

Prikupljanje sredstava za kupovinu proizvoda koji će pomoći u održavanju zdravlja i probuditi samopouzdanje mladih. Kao odgovor na to, podržali smo Dom Jefimija donacijom sredstava za higijenu vodećih brendova:

  • Prašci za pranje

  • Omekšivači tkanina

  • Sredstva za čišćenje podova

  • Sapuni

  • Paste za zube

  • Gelovi za tuširanje

  • Šamponi za kosu


Ograničenja COVID-19:

Uživali smo u susretu sa novom direktorkom "Jefimije" Natašom Maksimović u šetnji baštom, razgovarajući o potrebama korisnika i budućim izazovima.


Hvala vam

Želimo da se zahvalimo našim volonterkama Tijani Tomović i Saveti Dubak koje su pomogle u organizaciji ove donacije i lično je uručile 10. aprila. Takođe, želimo da se zahvalimo našim donatorima Marini I., Jovani D., Draganu D. što su ovo ostvarili.


Naše obećanje dato vama, našim donatorima: Da bismo pokazali našu posvećenost transparentnosti, objavljujemo sva dokumenta i slike ispod.

 

Potvrda o donaciji

- potpisuje direktorka doma Jefimija Nataša Maksimović


Priznanica

- od 61.923,43 din (= 609,15 USD)


Zahvalnica

- doma "Jefimija" Humanitarnoj organizaciji za decu Balkana i Saveti Tomović Dubak


 

28 views0 comments
bottom of page